U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa jednom veoma zanimljivom temom, a ovakve i ostale veoma različite priče imamo priliku stalno da pročitamo negdje na internetu ili na društvenim mrežama, a upravo ova je privukla dosta pažnje korisnika, pa evo o čemu se radi. Žena je prije 30 godina na buvljoj pijaci kupila jedan prsten, koji je platila skroz jeftino, tačnije oko 10 funti. Nakon toga, ona je isti taj prsten odložila u kutiju i ubrzo ga je zaboravila.

Ona danas ima 58 godina, a tog prstena sjetila se kada je njena majka prevarena, i zbog te prevare ona je ostala bez svoje ušteđevine, pa je odlučila da pomogne svojoj majci barem na bilo koji način, te je htjela da proda neke stare stvari, a među njima bio je i taj prsten. Ona se ponadala da je vrijednost tog prstena barem malo porasla, pa je odlučila da ga odnese u zlataru, a onda se zajedno sa zlatarem skoro pa šokirala.

Kada je on pogledao prsten, rekao joj je da li je ona svjesna šta ima u prstenu, pa joj je otkrio da je riječ o dijamantu, ali to nije bilo sve, jer taj dijamant je bio skoro pa savršen. Zbog toga ona je bila jako uzbuđena i nije mogla da spava, razmišljala je šta da radi, a onda je došla na ideju da ga proda preko jedne aukcijske kuće, po imenu “Sodbi”, i vrijednost dijamnata procijenjena je na 844 hiljade eura. Odlučila je da svoju majku časti sa putovanjem na Barbados, išla je na koncerte Toma Džonsa i Selin Dion u Las Vegasu. Ostatak teksta pročitajte ovde.