U nastavku današnjeg članka, dotaćemo se malo čudnih srpskih brakova koji su itekako učestali u posljednje vrijeme. Kao što možete vidjeti po naslovu, radi se o brakovima na estradi gdje su razlike u godinama preko 40 i više godina, a potpuni šampion u svemu tome jeste Miljana Bogdanović, koja se proslavila prije 2 godine kada se udala za svoga komšiju Milojka koji je od nje stariji 53 godine!

Sa time su skrenuli pažnju na sebe, i odmah je reagovala Happy televizija, koja ih je pozvala u Parove, i tu su ostali cijelu sezonu, ali se njih brak na žalost jako vrzo raspao. Sada je Milijana slobodna žena, a podsjećamo ima tek 22 godine, i nedavno je stupila u novu romansu sa jednim penzionerom koji se zove Miloš. Ima 61 godinu i privatnik je iz Užica. 

Međutim, koliko je Milijana nemirnog duha, pokazuje i današnja vijest, jer je raskinula i sa njim. Kaže da joj nije žao, mlada je i život je preda njom, a biće još ljubavi ispred nje, a sjetila se i svoje velike ljubavi, Milojka. 

Kaže da se ne sjeća njega, jer je on taj koji ju je pritiskao da potpiše papire za razvod braka. Kako je navela, ona je uvijek imala rezervni plan, tako da sada ima 4 opcije u igri, a sa jednom će joj sigurno krenuti u životu. Vaša mišljenja o Milijani? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja. 

Preporučeno