Miljana je domaćoj javnosti poznata po njenom učešću u rijalitiju Zadruga, i ona je neko o kome se često pisalo u domaćim medijima, a poslednjih dana mediji ne prestaju da pišu o njoj, jer ona se trenutno bori za život. Sve je počelo nakon što je došlo do komplikacija nakon operacije smanjenja želuca koju je ona radila u Turskoj, a nakon povratka u Srbiju, stanje joj se odjednom pogoršalo, i ona je hitno operisana u Kliničkom centru u Nišu.

Njena majka Marija je prije neki dan za medije rekla: “Samo da mi dete bude dobro pa ćemo lako pričati o tome. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova. Bila je gotovo pred sepsom, nadam se samo da će sve biti u redu”, a sada se oglasio njen otac Siniša koji je otkrio kako je Miljana stavljena u vještačku komu, pa je tako on izjavio sljedeće: “Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima…” rekao je on, pa je dodao i ovo:

“Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju “fraksiparin” kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna…” Za kraj Siniša je rekao da ni Marija nije dobro, da leži i da oni nisu spavali cijelu noć, te da su pod velikim stresom i strahom.