I danas ćemo da pišemo o jednoj od naših najpoznatijih rijaliti zvijezda, a riječ je o Miljani Kulić koja je poslednjih dana glavna tema u skoro svim domaćim medijima, i to sve zbog njenog zdravstvenog stanja koje se naglo pogoršalo nakon operacije smanjenja želuca koju je ona radila u Turskoj. Njoj je u Kliničkom centru u Nišu hitnom operacijom uklonjena slezina, i bila je u teškom stanju i borila se za život.

Njeno stanje je nakon nekoliko dana agonije bilo stabilno, i ona je sa intenzivne prebačena na poluintenzivnu, a prema saznanjima koja imamo nalazi se trenutno u običnoj bolnilkoj sobi, i samo je njenoj majci Mariji dozvoljeno da bude pored nje. Iako je prebačena na poluintenzivnu, ona je pod stalnim nadzorom, a sada su stigle vijesti kako je njoj navodno opet stanje loše, pa su zbog tih priča novinari odlučili da kontaktiraju Mariju, ali ona nije bila u stanju da priča, ali je kratko rekla:

“Nisam najbolje. Miljana je zbrunuta, svi su oko nje i rezultati su za sada zadovoljavajući. Ne mogu da kažem da je dobro, za mene je dobro tek kad dođe kući. Lekari se trude da joj bude bolje, svakako joj je bolje nego što je bilo, ali za neke idealne rezultate tek kada dođe kući i vreme treba da prođe. Iscrpljena je, dve operacije je ubrzo imala jednu za drugom. Samom tom operacijom smanjenja želuca gubi vitamine, jer ne unosi hranu, tako da joj treba vremena da se oporavi. Imamo poverenje u lekare”, rekla je njena majka Marija.