U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa jednom jako interesantnom temom, a po naslovu ste i sami mogli da zaključite o čemu se radi. Dakle, već dugo vremena je internet okupirao cijeli svijet, a i ljudima je dosta toga olakšano, a pojavljivanjem društvenih mreža, ljudi su se opustili, pa tako imamo priliku da vidimo i to kako oni inznoe svoju privatnost, misleći da je sasvim uredu da to podijele sa ostalim korisnicima. Ali pored toga internet je mjesto gdje možemo također da pronađemo razne trikove, savjete koji nam mogu biti od velike pomoći.

Mi vam u nastavku donosimo priču jednog mladića, koji je odlučio svoje iskustvo da podijeli sa svima, a njegovo ime je Džek Holms koji je rekao da je on na samom početku mislio kako ima samo bubuljicu, ali s obzirom na to da se situacija iz dana u dan sve više pogoršavala, a njemu je otok postajao sve veći, toliko da mu se zatvorilo oko, on je odlučio da ode u bolnicu i da provjeri o čemu se radi, a ona je došao do nevjerovatnog saznanja. Dakle, njega je ujela konjska muha, a kada je njegov otok postajao sve veći, njega su na poslu kolege zadirkivale da izgleda kao da se potukao sa Majk Tajsonom.

@jack_holmes1

Normalisation! Be careful folks! #ITriedItIPrimedIt #amazonprime #fyp #ElectrifyTheMini #liveforthechallenge #goviral

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Također je njegova supruga pokušala da iscjedi “bubuljicu”, ali u svojim namjerama nije uspjela. On je za tamošnje medije izjavip sljedeće: “Nakon toga sam osećao samo veliki bol. Sutradan sam morao da odem u bolnicu”, rekao je Džek. Njemu su u bolnici uspjeli da očiste izraslinu, iz koje je zapravo iskočila larva. “Gledao sam kako se nešto što je iskočilo iz čela, koprca na maramici”, dodao je on za kraj. Vaša mišljenja o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.