Saznanje da smo prevarani nekada nas zna jako da pogodi kao neki hladan tuš, i treba da prođe jako puno vremena, pre nego što uopšte ponovo dođemo sebi. Jednostavno se napravi ožiljak na srcu, pogotovo ako vam je posebno stalo do te osobe. Sada je jedno takvo iskustvo doživeo i jedan muškarac koji je 2017. godine podelio svoju ispovest, koja je stvarno retkost da se desi. 

Njegova žena je poprilično u poslednje vreme često išla kod komšinice Zlate koja živi na 3. spratu iznad njih, i jednostavno nije mu padalo na pamet da se tamo nešto dešava. Nije nikako razmišljao, a ni slutio o čemu se zapravo radi, i onda se jednostavno desilo.

Tako je pre samo par godina, dok je njegova žena išla kod komšinice Zlate njega je redovno društvo zvalo da odu na pivo, i onje jednu noć odlučio da im se pridruži. Međutim, kada je krenuo iz kuće shvatio je da mu je supruga zaboravila mobitel na fotelji, pa je on usput krenuo da joj ostavi telefon i da se javi da ide na pivio sa prijateljima.

Ali, kada mu je Zlata, prelepa i fino obdarena crnka u kasnim tridesetim, otvorila vrata, ona se nasmejala, i rekla mu surovu istinu, da je njegova supruga kod komšije preko puta njenog stana. Odmah mu je kroz glavu prostrujala reč-OSVETA. 

On nikada do tada nije imao potrebu da bude sa drugom ženom, ali tada mu je kroz glavu prošlo da naleti na Zlatu, krenuo je da je ljubi po vratu i grudima, a onda mu je kona opalila žestoku šamarčinu. Dok je zatvarala vrata ona mu je rekla kako je ona verna žena i nije prostituka kao njegova žena, i da se malo sabere. Vratio se u stan sav kao pokisao i bez volje, a imao je osećaj kao da je totalni gubitnik. Jednostavno se osetio kao da je došao kraj sveta.

 

Preporučeno