Kada govorimo o našem regionu, onda slobodno možemo da kažemo kako je veoma teško u nekoliko riječi opisati to koliko slavne ličnosti dobijaju pažnje, kako od javnosti, tako isto i od medija, nebitno da li se radilo o pjevačima, glumcima, sportistima, piscima ili osobama koje se bave nekim drugim zanimanjem. Njihovi obožavaoci se u svakom trenutku trude da saznaju što je moguće više o životima njihovih omiljenih slavnih ličnosti, koji su na neki način i sami dali svoje živote ko na tacni, jer su odabrali takve profesije kojima se bave u životu.

Tako je recimo poznati košarkaš Miroslav Raduljica nedavno pokušao svoje vjenčanje da drži u što većoj tajnosti, jer su i on ali i njegova supruga Tamara htjeli da im taj najbitniji dan prođe sa što manje kamera, i pompe u medijima, jer su to htjeli da proslave sa njima najbližim ljudima. Izgleda da su oni u tome i uspjeli, jer ekskluzivne fotografije sa njihovog vjenčanja su na društvenim mrežama objavljivali samo njima najbliži ljudi.

 

Tako se na tim fotografijama vidi kako je mlada blistala u elegantnoj vjenčanici, koja je bila jednostavnog ali dosta efektivnog kroja, i koja je imala duboki šlic, dok se Raduljica za ovaj njima poseban dan odlučio da svoju dragu zagrli u stilu pravog bajlera. Njih dvoje su izgledali veoma sretno dok su poziralu na motoru, a osmijehe sa lica nisu skidali. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.