Cijela Hrvatska je ovih dana zaokupljena sa viješću o vjenčanju poznatog pop pjevača Petra Graše, koji je oženio kćerku jednog od najmoćnijih ljudi na hrvatskoj estradi, Tončija Huljića, Hanu Huljić. Prije toga je velika vijest bila da je Petar nedavno raskinuo svoju vezu sa poznatom pjevačicom Danijelom Martinović, sa kojom je bio zajedno 23 godine, te da je mlada Hana u drugom stanju. Hana i Petar su se u subotu zakleli na vječnu ljubav u crkvi Svetog Dominika u Splitu. Svečanoj ceremoniji prisustvovao je najuži krug ljudi, među kojima su bili njihovi roditelji – Vjekoslava i Tonči Huljić, te Zoran i Snježana Grašo. Petrova sestra Buga sa porodicom, Hanin brat Ivan, mama i sestre Vjekoslave Huljić, te vjenčani kumovi.

Grašo je imao dva kuma. A jedan od njih je bio i bivši košarkaš Dino Rađa, inače osvajač dvije medalje na Olimpijskim igrama, višestruki klupski prvak Evrope i uspješan NBA igrač, visok dva metra i 11 centimetara. Ipak, u centru pažnje je najviše bila Rađina supruga Viktorija Rađa koja je zablistala u svojoj crvenoj kombinaciji i sve oduševila.

I mada njen rodni list kaže da ona uveliko korača petom decenijom, naime Viktorija ima 44 godine, njene fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama to nikako ne mogu da potvrde, jer po mišljenjima mnogih Viktorija izgleda bolje od mnogih djevojaka koje su duplo mlađe od nje

Ona je inače i majka dva dječaka, a često zna da podijeli svoje slike u kupaćem kostimu koji joj stoji savršeno Iz toga razloga Viktorija sasvim opravdano u hrvatskim medijima nosi epitet najljepše i najzgodnije Splićanke.

 

Preporučeno