Iako je Zadruga već prošla, i dalje su u centru medijske pažnje neki od takmičara koji su se pojavili u samom finalu ovog rijalitija. Milica kemez je svakako jedna od njih, a koliko se potrošila u samom rijalitiju, ali i gostovanjima posle samog rijalitija, pokazuje i njen stori koji je objavila jučer. 

Naime, objavila je fotku iz svoje sobe, a na ruci joj je bila skopčana infuzija koja je bila pomešana sa vitaminima, jer joj je jednostavno bio potreban mali restart. Sada je za jedan srpski medij objavila svoju tužnu priču, u kojoj je rekla da je othranjena u hraniteljskoj porodici, koji su faktički bila njena prava porodica, jer su joj dali stvarno puno ljubavi. 

U nekom dobu je saznala informaciju da su joj pronašli oca, a da joj je majka na žalost preminula. Tada je saznala da je muslimanske veroispovesti, ali je odrasla po pravoslavnim običajima. Kako je još izjavila, nedavno je bila u Bosni gde je upoznala svoju rođenu tetku, ali ne gaji neke osećaje prema njoj. Završila je frizersku školu, i jako je brzo napustila porodicu i živela je od svoga rada.

Štedela je jako dugo vremena, fenirala je za 400 dinara i tako ubijala celu konkurenciju, imala je jak opuno posla. Njeno pravo ime na rođenju je trebalo da bude Emina, ali su se ipak odlučili za Milica.

Preporučeno