Marko Miljković, bivši rijaliti učesnik i suprug Lune Đogani, prema pisanju medija iz Srbije je navodno razlupao vrata jednoga marketa na Bežanijskoj kosi, jer mu je smetao zvuk satare. On je pričanju izvora, u petak ujutro, tačnije u 5 sati i 50 minuta ujutro demolirao ulaz u magacin marketa, te je uletio u lokal jer nije mogao da spava zbog buke koja je dolazila iz marketa tokom pripreme mesa za prodaju. Kako je otkrio izvor, market se nalazi u istoj zgradi u kojoj su Marko i Luna kupili stan, a njihova nekretnina je dijagonalno od radnje i na drugom spratu, ali se zvuk iz dijela za mesaru očigledno čuje, zbog čega je on bijesno reagovao.

Zaposleni u marketu su na poslu već oko pola šest ujutro, te pripremaju robu za prodaju, pa tako i meso, a sve mora biti spremno do pola osam kada se radnja otvara, kao je izvor ispričao novinarima:” U petak u zoru Miljković se pojavio na vratima službenog ulaza, tačnije magacina, jedva je stajao na nogama. Šutirao je vrata magacina, razvalio ih je, pa je tek onda pozvonio. Bio je besan. Riješio je da se obračuna s mesarom, kome je i prijetio. Urlao je i tražio da vidi šeficu. Bio je bezobrazan i bahat, u jednom momentu je htio i da se pobije s mesarom, koji mu je objašnjavao da samo radi svoj posao. Svima je bilo neprijatno. Miljković je vikao: “Znaš li ti ko sam ja?!”, “Ja sam kupio stan ovdje, hoću svoj mir”. Izvrijeđao je šeficu i otišao. Od tada nije dolazio”

Navodno ovo nije Miljkoviću prvi puta da pravi problem jer mu smeta zvuk satare, te je i na Vaskrs histerisao, a svjedoci tvrde kako je uvijek bahat, te uvijek njegovo ponašanje bude takvo da svima oko njega bude uvijek neprijatno. Kako se saznalo menadžment marketa će podnijeti tužbu protiv Miljkovića, dok on s druge strane negira da je bio učesnik bilo kakvog incidenta.