U današnjem članku vam donosimo ispovijest jedne žene, koja je inače jedna u moru mnogih, ali ova je uspjela da privuče pažnju korisnika društvenih mreža, jer ovako nešto do sada nismo imali priliku da vidimo i čujemo. Naime, radi se o jednoj ženi koja je bila ubjeđena da joj je brak idealan, a nije ni slutila da njen muž koji ima 37 godina je vara, i to sa osobom koju ona zna.

Zato kada je ona za ovo saznala, šokirala se i ovo saznanje ju je uništilo. Ova žena je svoju ispovijest započela tako što je rekla da ona ima dvoje djece, starosti 4 i 7 godina, te da ima i sestru koja je dvije godine mlađa od nje. Rekla je i to kako njena sestra nikada nije imala vremena ni za šta, pa ni za momka i veze, samo se fokusirala na posao koji je radila i koji je obožavala. Rekla je i to kako je svoju sestru obožavala, i da joj je uvijek dozvoljavala da pozajmljuje njenu odjeću ili bilo šta drugo što bi joj zatrebalo, ali nikada nije mogla ni da sanja da će otići tako daleko, i pozajmiti joj i muža.

Ova žena je svoju ispovijest nastavila pa je rekla i ovo: “Kada bi bio kući vikendima što je bila retkost, moja sestra bi nas vodila po ručkovima i mestima koje inače mi ne bi mogli sebi da priuštimo. Mislila sam da ona voli moju decu i mene, a zapravo im je to bio paravan za viđanje. Ne mogu sebi da oprostim što to nisam uvidela. Tokom svih vikenda i praznika oni su bili na egzotičnim “poslovnim” putovanjima zajedno, dok sam ja ostajala kod kuće sa decom”. Ostatak teksta pročitajte ovde.