Mnogi od nas su doživeli gubitak vrlo bliske drage i voljene osobe, a najgore je kada izgubite nekoga iz porodice, pogotovo majku ili oca. Tada nastaje neopisiva bol, koja jednostavno potraje, i treba vremena da se samo naučite živeti sa tom jako velikom boli.

Takvi gubici mnogo bole, a i čuli smo mnogo ispovesti na tu temu, kako se ljudi teško bore sa gubicima voljenih. Kevin i Beri su junaci i glavni akteri naše današnje priče, a njihova priča će se najverovatnije jednog dana pojaviti i na malim ekranima.

Kada je Kevin Eliot trebao poći u Afganistan sa svojim najboljim prijateljem je dogovorio da mu Beri dođe na sahranu u najružnijoj haljini koju nađe u tom trenutku, pomalo čudno, ali je jednostavno pao takav dogovor. Svi znamo šta se sve dešavalo u proteklih 10 godina u Afganistanu, svakodnevno imamo priliku pratiti vesti, gledati snimke i fotografije iz te zemlje, koje nisu nimalo dobre i nagone nas na tugu.

Nakon samo tri godine od dogovora dva prijatelja desila se najgora moguća stvar, Kevin je izgubio život dok je bio u pješadijskoj patroli, od granate koja im je bila postavljena u zasedi, i onda je njegov prijatelj morao da ispoštuje njegovu želju po dogovoru. Na njegov poslednji ispračaj došao je u ružnoj drečavoj, zelenoj haljini, a na sve to je obukao i roza čarape. Odskakao je odd ostalih ožalošćenih koji su bili u crnini. Niko od prisutnih nije bio iznenaćen ovom odevnom kombinacijom jer su svi bili upoznati sa njihovim dogovorom od pre samo par godina.

Preporučeno