Na našoj estradi narodnjaci najbolje prolaze i uzimaju jako puno para, u odnosu na ostale branše što se tiče same muzike. Međutim, mnogo njih je svjesno da je Balkan nepoželjno mesto za život čak i kad imate novca jer vas onda svi saleću da im posudite neke pare, tako da je jako veliki broj ljudi jednostavno iselio sa balkana.

Jedna od velikih narodnih imena koja je i danas veliko ime na našoj estradi koja je davno spoznala da je Balkan loše mesto za život je pevačica Šemsa Suljaković koja je nekad bila udarna igla ansambla Južni Vetar.

Đemsa je na vreme shvatila šta će se desiti na ovim prostorima, tako da je zapalila za Švedsku gde živi i dan danas. Na Balkan i u Bosnu dolazi jako retko, jer Šemsa osim koncerata nema razloga živeti ovde jer i sama kaže da je Švedska daleko bolje uređena i prijatnija za život , u odnosu na bosanski lonac, gde se ne zna ko pije a ko plaća.

Onna je tako pre par godina imala i jako velikih zdravstvenih problema, jer je imala srčani udar kada joj je majka umrla i zbog toga je morala uvesti drastične promene u svoj život.Puno zdravija ishrana, više kretanja i manje stresa, a ako pogledate njene današnje fotke, može se jako lako zaključiti dad Šemsa izgleda puno mršavije nego pre, ali je ipak nasmejana. Vaša mišljenja o Šemsi Suljaković i njenim pesmama? Pišite nam sve u komentarima…

Preporučeno