Jedna od poznatijih voditeljki u Srbiji svakako je Maja Nikolić, koja je već godinama u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom, koji je inače uspješni ekonomista, i sa kojim je ona dobila troje djece u braku. Maja je inače rođena u Sarajevu, gdje je završila osnovnu i srednju školu, a onda se sa 18 godina preselila u srpsku prestonicu i tu je započela svoju voditeljsku karijeru, za koju slobodno možemo da kažemo da je itekako uspješna.

Ona je u Beogradu završila višu turističku školi, a pohađala je i školju novinarstva, koja je bila omogućena od strane BK televizije, na kojoj je ona i radila, da bi nakon toga ona prešla na RTS televiziju gdje je vodila jutarnji program, i tu je zapravo i stekla popularnost, a danas ona radi na Nova S televiziji, gdje vodi emisiju “Među nama”, zajedno sa svojom koleginicom Natašom Miljković. Kada govorimo o njenom privatno životu, tačnije ljubavnom ona i Aleksandar svoju vezu su započeli krajem 90-tih godina prošlog vijeka, a nedugo nakon toga svoju ljubav su krunisali brakom.

Oni danas važe za jedan od najskladnijih pariva na javnoj sceni, a kao rezultat njihove ljubavi, jesu njihovo troje djece. Njemu je prije par dana bio rođendan, tako da je Maja odlučila da putem društvenih mreža svom dragom čestita rođendan, pa je napisala sljedeće: “Volim te najviše, volim te nikad više! Srećan rođendan ljubavi moja”, napisala je Maja ispod fotografije koju je objavila, a na kojoj se nalaze njih dvoje.

Preporučeno