Vijest da je poznata pjevačica Ceca Ražnatvoić prekinula vezu sa svojim dečkom Bogdanom Srejovićem je podigla veliku prašinu u javnosti a društvene mreže su se usijale od komentara.Mnogi njeni fanovi su ostali u šoku zbog svega ovoga jer su svi očekivali da bi njih dvoje mogli i da se vjenčaju, mada je dosta i onih koji su sve to i očekivali i koji su uvijek smatrali da njih dvoje i nisu neki par, a prije svega jer je Bogdan dosta mlađi od Cece, te on i nije neko ko je pripadao prije veze svijetu estrade i poznatih ličnosti te je smatran za autsajdera u cijeloj toj priči, a i nije žestoki momak na koje je Ceca navikla

Podsjećanja radi, njih dvoje su prvi put viđeni zajedno u javnosti prije godinu dana i tada  je to bila glavna vijest na svim naslovnicama jer se Ceca još od pogibije svog muža Arkana koja se desila prije 21 godinu nikada nije pojavljivala u javnosti sa drugim muškarcem i svi su mislili da će tako i ostati. Ipak, cijelu godinu su njih dvoje bili skoro pa nerazdvojni, te je Ceca upoznala njegovu kćerku, a i njegovog oca, a i Bogdan je bio u dobrim odnosima sa Veljkom i Anastasijom, te je bio na svim slavljima u kući Ražnatovića.

Ceca je prije nekoliko dana otputovala na Maldive dok je Bogdan ostao u Beogradu i primjetili su ga na koncertu Lane Kovačević sa jednom zanosnom crnkom za koju se ispostavilo da je njegova najbolja prijateljica. Sada se na društvenim mrežama pohvalio sa fotgrafijom na kojoj je sa svojom kćerkom, i vidi se da uživaju na odmoru na Kopaoniku. Ceca i Bogdan su potvrdili kraj svoje veze kao i to da će ostati prijatelji.