I danas malo opet govorimo o Ceci Ražnatović, koja u novoj 2021 godini proživljava svoju drugu mladost. Razlog je svakako ljubavna veza sa Bogdanom Srejovićem, poznatim beogradskim ugostiteljom, koji je od nje mlađi čak 9 godina. Upoznali su se sasvim slučajno na rođendanu od Cecine drugarice, razmjenili su brojeve telefona i tako je sve zapravo krenulo. 

Jako brzo su počeli da jako puno objavljuju fotke po društvenim mrežama a čak ih je i ekipa Paparaco lova uhvatilo kako se zaljubljeno drže za ruke i razmjenjuju nježnosti u jednom beogradskom tržnom centru. Koliko je sve ozbiljno između njih dvoje, pokazuje i podatak da ih je Ceca upoznala nakon samo 10 dana sa svojim sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom. 

Nakon toga su prije par dana bili i na krsnoj slavi kod Bogdanovog oca u Kragujevcu, Otac je oduđevljen sa novom snajkom, jer realno, svako ko se imalo razumije u muziku jako dobro zna ko je Ceca Ražantović. Ceca je več jednom upoznala i Bogdanovu malu ćerku Iskru, kada joj je prije par dana bio i rođendan, a danas je srpska majka objavila i nove slike na Instagramu koje pokazuju još nešto novo. 

Naime, na slici su oni zajedno u jednom tržnom centru, a mala Iskra je ljubi u obraz, i vidi se da su njih dvije postale poprilično prisne. Vjerujete li vi da će ova Cecina veza potrajati duže od ostalih?

Preporučeno