I danas ćemo da pišemo o novostima koje nam dolaze iz Zadruge, najgledanijeg rijalitija, koji već šestu sezonu zaredom obara sve moguće rekorde i očekivanja gledalaca. I sam vlasnik Pink televizije i tvorac ovog rijalitija rekao je kako je ovo najbolje izdanje ikada, a kada se osvrnemo na spisak novih takmičara, slobodno možemo da kažemo da je on upravu i da u narednom periodu možemo da očekujemo sve i svašta.

Ono prvo što nas na to navodi jeste potpis trenutno najvećeg imena u rijaliti svijetu, a to je svakako Kristijan Golubović, a priča se kako se Željko pokazao široke ruke kada je on u pitanju, pa vjerujemo da će on itekako da mu donese gledanost. Na veliko iznenađenje mnogih, ali po nekima i sasvim očekivano bilo je to da se sukobe Kristijan i Uroš, a to se desilo prije par dana. Sve je počelo kada je Uroš imao sukob sa Adamom, a Kristijan je Adama branio, te je nasrnuo na Uroša, a onda je uslijedio potpuni haos. Zanimljivo je to da je Kristijan isprebijao Uroša, koji nije uzvratio niti jednom, a to je mnogima bilo zanimljivo.

Uroš je bio gost u radio Amnezija, gdje je između ostalog rekao sljedeće: “Još nešto bih rekao, za mene je merilo uspeha slobodno vreme. Moć zapažanja i duhovitost je odraz inteligencije. Mene je otac učio: “Ko na tebe motikom, ti na njega hlebom”, “Ko ne tebe sekirom, ti podeli šejk sa njim”. Ja ovde imam odgovoronos, jer će dete ovo gledati na jutjubu. On je u pravu da sam se čoveku obratio, nisam ljut na njega. Još jedna razlika između Holivuda i Bolivuda, reditelj nije Bog i batina. Još jedan razlog što sam smršao pre nego što sam ušao ovde, jeste što je ovo jedan filmski set…Ovde neko zbog devojaka i svega ima nanogicu, a čovek je ovako deset meseci u sigurnoj kući na nanogici, a ne sme da izađe iz kuće bez pratnje svog druga zbog prozivki devojkama da imaju se*s ispod šatora za od pet do 15 hiljada dinara”, rekao je Uroš.