U nastavku današnjeg članka se bavimo sa novostima i dešavanjima na našoj domaćoj javnoj sceni, a naši poznati svakog dana nude neke nove zanimljivosti i priče vezane za njih, a to je ono što narod najviše i zanima. Mi ćemo danas da pišemo o jako dobro poznatom pjevaču, a riječ je o Bojanu Tomoviću, koji se na javnoj sceni pojavio 2005.godine, i sa pjesmama “Plava motorola”, “Jugić”, “Nisam te zaboravio”, osvojio je domaću publiku, a tada je važio za jednog od najvećih mladih zavodnika naših prostora.

Međutim, pjevač se godinama susretao sa raznim problemima, koji su doveli do njegove fizičke transformacije, tačnije do toga da je ona danas potpuno neprepoznatljiv. Naime, on je javnost šokirao kada je objavio kako je on promijenio vjeru, i da je prešao na Islam, te da je on svoje ime promijenio u Ammar Moštrokol, a tada on je izjavio: “U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači “život”, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život”, rekao je tada.

Međutim, nedugo nakon toga on je izjavio da on “nije dovoljno dobar da bi bio Musliman”, te je odlučio da bude agnostik, pa je tada izjavio: “Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan”. Tu nije prestao sa šokantnim izjavama, pa je objavio kako on boluje od bipolarnog poremećaja, a za medije tada je rekao:

“Sto puta sam prebacivao majci što me nije abortirala jer bi svi moji bližnji živeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene pritisak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bi ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo u Tajov grob da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz”. Ostatak teksta pročitajte ovde.