Aleksandar Marković poznatiji kao Sandro iz grupe “Prslook bend” napustio je muziku kako bi se posvetio medinici, jer se i školovao za specijalistu sportske medicine. On je iza sebe imao jedan veoma težak period u životu, jer se rastao od supruge sa kojom ima djecu, te je nakon toga izgubio i stan zbog kredita kojeg je imao, a nije mogao da ga otplaćuje. Sve je to dosta uticalo i na njegovo zdravstveno stanje, pa je on prije nekoga vremena novinarima otkrio sa kakvim se sve mukama borio u to vrijeme:

“Prije nekoliko godina sam radio u Padovi kao ljekar za jednu agenciju. Imao sam neku imunološku bolest, pao sam u krevet, a pošto mi je snajka šef imunologije, povezala me je s nekim ljekarom i riješili smo to. Imao sam žestoki pad imuniteta od pretjeranog rada. A poslije, kada sam se razveo i izgubio stan, dobio sam i šećer. Imao sam simptome, mnogo sam pio vode, grčili su mi se mišići, smršao sam, imao sam 60 kilograma na visinu od 190 cm. Sada imam 85 kilograma. Redovno treniram, šetam, pazim na ishranu. Ne pijem alkohol, ali ni ranije nisam volio da ga pijem. Volim sa svojom djevojkom da popušim tompus, to nam je ritual. Dijabetes sam dobio i genetski, ali i zbog stresa. Najviše zbog razvoda i stana”, pričao je on.

Objasnio je i kako je došlo do toga da ostane bez stana, a još neobičnije je to da u svome stanu sada živi kao podstanar: “Prije dvije godine, uzela mi ga je banka. Prije deset godina sam digao kredit u švajcarcima i, da bih ga plaćao, prodao sam stan u Novom Sadu, nisam mogao da ga plaćam. Rata mi je skočila sa 320 na 650 eura. Našao sam ljude koji su kupili stan i sada mi ga oni iznajmljuju. Živim u svom stanu kao podstanar! Trudim se da se ne opterećujem, nisam materijalista. Izgubio sam, zapravo, tri stana! Imao sam dva u Novom Sadu. Jedan veliki, jedan mali, i oba sam prodao. Manji sam prodao da bih živio, jer sam navikao sa Prslook bendom da živim na malo višem nivou”, zaključio je Sandro.