Pjevačica Ivana Peters doživela je infarkt u prostorijama Radio-televizije Srbije, nakon što je bez ikakvih problema učestvovala u snimanju emisije. Reagovala je i Hitna pomoć te je Ivana upućena u Klinički centar, a nakon toga joj je ugrađen stent, te joj je srce počelo normalno da radi. Ona je i objavila fotografiju koja je nastala u sobi toga dana, prije sedam godina, kao i još jednu fotografijum nakon nekog vremena, na kojoj je u mnogo boljem stanju: ” Prije sedam godina i sad – RTS Košutnjak. U istoj sobi u kojoj sam doživjela ‘srčku’. Djeluje tako daleko, a tako blizu. Sretan mi i ovaj rođendan – istakla je Ivana Peters.

Inače, pjevačica je prije nekoliko godina pričala o svome infarktu te je opisala da je bol bila nevjerojatno jaka te je milila da to nikada neće prestati. U agoniji je bila izgubila i svijest, a kada je došla sebi, uslijedio je šok. Shvatila je da je ona, kao mlada žena, pobornica veganske ishrane doživjela infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije, te je dodala kako je osjećala tegobe i prije toga, pa ih je opisala:

” Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i namještanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osjetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvijestila, jer da sam bila svjesna, vjerojatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, usprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživjela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za cijeli život ”

Preporučeno