U današnje vreme, apsolutno ništa ne sme da nas iznenadi, a kada samo pogledamo po veb portalima, kao i drušđtvenim mrežama, onda nam sve više i više liči na španske i indijske sapunice. Tako ćemo mi danas u nastavku našeg članka govoriti o glumici Jeleni Žigon, koja se potpuno povukla iz javnog života, te se malo toga o njoj zna danas. Međutim, njen ljubavni život je da bog sakloni.

Glumica se 2006. godina za Vidovdan bila udala za monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje i napustio svoj sveti poziv. Verovali ili nje, razlika u godinama između njih dvoje bila je čak 20 godinaa, a razveli su se nakon 5 godina braka. Nakon toga je njen ljubavni život doživio veliki preokret, jer se sa bivšim monahom bila pomirila 2016. godine, ali tada je izbio više nego veliki skandal po nju i njenu porodicu. Ona je tada već bila par godina u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram Alena Ademovića.

Također pričalo se da je Ivana zbog čuvenog muzičara Gorana Bregovića ostavila supruga Grigorija Brkovića, bivšeg iskušenika manastira Prohor Pčinjski, koji se zbog nje odrekao manastirskog života. Ivana Ademovića uopšte nije htela da pokaže javnosti, tako da je to bio razlog za njihov potpuni krah i velike ljubavi koja je trajala do tada. Majka je, a otkrila je i koliko ju je majčinstvo promijenilo:

“Tek sad shvatam mnogo toga o sebi, suočavam se sa svojim manama. Žena nije žena, dok ne postane majka, jer je tada u njenom životu nešto novo i to je postalo priioritet. Sa Grigorijem je danas u jako dobrim odnosima, i to najviše zbog njihovog sina. Griša je sve bolji, otac ga jako podržava u svemu.

Preporučeno