Internet i društvene mreže nam u poslednjih nekoliko godina omogućavaju da dođemo do svega što nas i zanima, ali i ne zanima. Uz pomoć samo nekoliko klikova nađemo sve ono što nas zanima, ali isto tako saznamo i za neke situacije i sudbine ljudi koje mi čak i ne poznajemo, a čije priče nas dotaknu i veoma rastuže. Upravo to je slučaj sa našom današnjom pričom, a riječ je o ispovijesti jedne djevojke po imenu Indira Paunović koja je odlučila da pronađe svoje biološke roditelje.

Indira je rekla da je ona sa samo 4 godine ostavljena u vozu, i svoje djetinjstvo ona je provela u domu za nezbrinutu djecu, a na svom profilu na društvenim mrežama onaje napisala kako su nju pronašli u vozz kod Velike Plane, 9.9.2001.godine, a s obzirom na to da po nju niko nije došao, onda su odlučili da kje smjeste u dom. Ona danas živi u Kragujevcu, ostvarila se kao majka, a rekla je kako želi da sazna da li ima nekoga svog. Svakako da je njena objava naišla na razne komentare, a neki od njih glasili su:

“Srećno sa potragom. Ne treba osuđivati. Nikad ne zna čovek šta će ga snaći i zbog čega su ostavili dete od četiri godine.Čudno je što policija nije u to vreme istražila. Dete u tom uzrastu može reći ime roditelja i uže familije – napisala je jedna korisnica.”, “Ja se iskreno nadam da si imala lepo detinjstvo i da si i danas srećna. Želim ti svu sreću i u budućnosti”, bili su samo neki od komentara. Ostatak teksta pročitajte ovde.