Kako ste i sami mogli da zaključite u današnjem članku vam donosimo jedan veoma koristan savjet, a inače u poslednje vrijeme na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo razne trikove i savjete koji nam olakšavaju svakodnevni život, ali i  poslove koje mi imamo, a slobodno možemo da kažemo da je domaćicama najteže, jer one moraju da održavaju sve, tako da poneki savjet i trik nije na odmet kako bi one svoj posao obavljale što lakše.

Ono što moramo da kažemo kako je čišćenje kupaonica i održavanje iste ponekad jako zahtjevan i težak posao, a danas kako vidite donosimo trik koji je podijelila jedna žena na društvenim mrežama i napisala da svi ovo trebaju probati, te da se oduševila rezultatom. Naime, ona je imala začepljenu wc šolju, a svi znamo kako to može stvoriti veliki probleme, ali ovaj trik pomaže da na lagan i jako čist način sve to riješite.

Potreban je deterdžent za suđe, bilo koji ali nemojte ga štedjeti, napisala je naspite ga u šolju, u što većim količinama, a sa druge strane pripremite veliku kantu vruće vode. Prvobitno deterdžentu ostavite 20 do 30 minuta da djeluje, zapravo on će smekšati toalet papir koji se nakupio u odvodu, a nakon 20- 30 minuta zalijte sa vrelom vodom, koja će sve to da istjera napolje. Dosta je poslije pokušalo ovaj trik i napisali su kako zaista radi, a samo morate paziti da vrela voda ne izlije iz šolje. Probajte i vi ovaj trik, pa nam javite da li vam je uspjelo.

Preporučeno