Jedan od značajnijih članova žirija Zvezdi Granda je svakako i Dragan Stojković Bosanac, koji je tamo već 7 godinu zaredom. Čovek koji se uvek čeka da kao zadnji dozvoli prolaz dalje za nekog takmičara, jako retko priča o svom privatnom životu, a donedavno se nije uopšte znalo kako izgleda njegova supruga.

Nedavno je tako došlo do svađe između Cece Ražnatović i njega, kada je pomenuta i njegova kćerka, pevačica Aleksandra Stojković Džidža, kada mu je ceca spustila i rekla, da ako je tako dobar kompozitor, zašto od ćerke nije napravio veliku zvezdu?! Tu je došlo do jako velike svađe koja traje evo već par emisijaa.

Poznato je da je Bosanac u dugogodišnjem skladnom braku sa suprugom Dunjom, sa kojom je dobio ćerku Aleksandru i sina Aleksandra. Dok se njegova ćerka bavi javnim poslom, te je svi znaju kao pevačicu, sin Aleksandar ne voli nikako slikanje i pojavljivanje u samim medijima.

Aleksandar je dospio u žižu javnosti pre nekoliko godina, kada je doživio tešku saobraćajnu nesreću u Bosni. Kako se tada pisalo u domaćim medijima, on je svojim crnim „mercedesom“ udario u banderu i zadobio teške povrede. Evo kako i on izgleda, liči li na Dragana Stojkovića Bosanca? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučeno