U današnje vreme sve je učestalija pojava da parovi u svojim vezama idu sa varnjem, a to je jednostavno postao trend, koji je sve popularniji. U nastavku današnjeg članka tako vam ddonosimo iskustvo jedne engleskinje koja je itekako uživala u aferi sa učiteljem svog sina, ali mora da sada donese jednu važnu odluku u svom životu, koju uopšte nije želela da joj se desi.

Ona ima 31 godinu a njenom mužu je 35 godina. Ona vara supruga sa učiteljem njihovog sina, a sada konstantno misli na učitelja svog sina. Sve je krenulo kada su maltretirali njenog sina u školi, koji ima samo 8 godina. Deca iz razreda su ga stalno zadirkivala zbog naočara koje nosi. Ona je odmah reagovala, i tražila da porazgovara sa njegovim učitelljem.

Učitelj je bio jako ljubazan i obećao je da će se pobrinuti da prestanu da zadirkuju njenog sina, i da će kazniti druge dečake koji su ga zezali. Zatim je predložio da se njen sin pridruži školskom fudbalskom klubiu kako bi sebi vratio samopouzdanje, što je bila i više nego dobra ideja po njega. Učitelj je imao prelepe plave oči, i odmah joj se svideo, a on ju je nakon par dana pozvao i pitao kako je sin,, te je dodao: “Postoji još jedan razlog zašto sam te pozvao. Stalno mislim o tebi.”, pa je on nju pozvao na kafu i ona je odmah prihvatila.

Mužu je rekla da ide sa drugaricom na kafu, a učitelj je ispričao da je njegova supruga direktroka u drugoj školi, tako da se izvukao, a posle kafe je odmah pao i prvi poljubac. Dok se naginjao prema njoj, sva je utrnula, i jako joj je bilo dobro, noge su joj jednostavno počele da klecaju. Posle toga su otišli u hotel gde su strastveno vodilji ljubav, dok je njen suprug jako sebičan i sa lakoćom ju je doveo do orgazma, što godinama nije doživela. Ona misli da više voli svog muža, ali da je njen ljubavnik više strastveniji od njega i sada jednostavno ne zna šta da radi. Da li da ostane u braku, ili d se totalno preda učitelju. Vaša mišljenja?

Preporučeno