U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja nam u poslednje vrijeme zaista iz dana u dan nudi razne i veoma zanimljive priče koje se odnose na naše poznate ličnosti. Mnogo je onih koji su itekako uspjeli da napreduju kada je u pitanju njihova karijera, ali i da se ostvare i na drugim poljima, tačnije da osnuju porodicu, i da vode skladan i miran život, jer prema mišljenju mnogih to je jako teško ostvariti kada si javna ličnost i kada moraš da se posvetiš maksimalno i privatnom i poslovnom životu.

Međutim, uprkos svemu postoje ti skladni parovi koji su već godinama zajedno i koji pored svega pokazuju da je ipak moguće imati sjajnu karijeru, ali i privatni porodični život, i jedni od njih bili su i voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska. Upravo zbog toga jer su ih smatrali za jednim od najskladnijih parova, javnost je ostala u šoku kada su oni saopštili da se razvode nakon deset godina braka i zajedničkog života, u kojem su oni dobili i sina.

Ni jedno od njih dvoje nije javno govorilo o razlozima zbog kojih su se odlučili na ovaj korak, pa je to jedan od razloga zbog čega mediji pomno prate šta se dešava na njihovim društvenim mrežama, i št aoni objavljuju, pa je tako nedavna Danijelina objava privukla dosta pažnje. Naime, ona je pored svega ostala bez jedne jako dobre prijateljice, pa se oglasila na društvenim mrežama sa veoma emotivnom i potresnom porukom, a napisala je ona sljedeće: “Nedostaješ… da mi kažeš da ne brinem i da će sve biti u redu”, napisala je ona i time je mnoge rastužila.