Od kako je ušao u šestu sezonu rijalitija Zadruga, Ivan Marinković ne prestaje da privlači pažnju javnosti, kojoj je poznat prvenstveno po tome jer je on bivši muž naše pjevačice Goce Tržan, ali isto tako i zbog toga jer je bio u ljubavnoj vezi sa Miljanom Kulić, koja je rodila njihovog sina Željka, sa kojim on nema nikakav kontakt. Inače očekuje se i Miljanin ulazak pa vjerujemo da će to da bude jako zanimljivo.

Ivan inače dosta dobija pitanja vezano za Miljanu, pa je tako bilo i u emisiji Pitanja gledalaca, a pitanje je glasilo: “Ivane, hipotetički, kad bi znao da te Zola da te vređa više od Miljane, šta bi mu poručio?” bilo je pitanje, na što je on odgovorio: “Nek dođe ovde. Ja dečka i ne poznajem, video sam ga par puta u rijalitiju. Već sam odgovorio o tome. Nisam tip koji će nekome preko ekrana to: “Dođi”. Ponoviću, ono što sam ja video, na mene je ostavio utisak podg*zne muve Filipa Cara, tako mi je izgledala o napolju u “Narod pita”. Čak sam primetio da je pokupio fore od starih učesnika”, rekao je Ivan.

Ustala je naravno i Maja Marinković koja je rekla sljedeće: “Ivan je ostvareniji kao muškarac od Zole. Ne znam koja je njihova relacija, Ivana više gotivim. Zola jeste podg*zna muva bio Janjušu, nos, leba i kosine, žurkice… Onako nakoso da ima za društvo. Zolu ne gotivim, uvek mi je spletkario u vezama, prvo sa Janjušem, potom sa Carem. On se potajno loži na mene, videli smo to, ali tu prođu nema. Ivan je mnogo iznad njega. Zola se uvek kači za nekog jer nije jak kao jedinka”, rekla je Maja.

Preporučeno