Mi se danas malo vraćamo u doba disko muzike i kvalitetnih filmova, a svakako da ćemo govoriti o 80 im godinama prošloga veka, kada je sve bilo puno lepše i bezbrižnije. Verujemo da i dan danas možete pogledati neki film iz tog doba i to po ko zna koji put, i uvek će vam izgledati kao da ga gledate po prvi puuta.

Mi se danas fokusiramo na narodnu muziku, koja je također u to vreme bila besprekorna, a jedna od pevačica koja je da tako kažemo “prošla ispod radara”, jeste Gordana Adamov poznatija kao Lepa Lana tresla je muzičku scenu osamdesetih, a mnogi su je smatrali i konkurencijom Lepoj Breni, ali nikada nije napravila ni 50% njene karijere.

Iako je i dan danas mnogi povezuju sa balkanskom zvijezdom, ona kaže da joj to ne smeta, jako je lepe i korektne odnose imala sa njom. Povezivaće nas do kraja života zato što nas je Zahar stvorio i od toga se ne može pobeći, a malo ljudi zapravo znaju koja je u stvari bila naša dodirna tačka. Kada sam bila mlađa smetalo mi je poređenje zato što je svaka od nas ličnost za sebe i nisam nikada nikoga imitirala, mada se jedino po frizuri moglo reći da imamo neke sličnosti.

Nekada mi je smetalo, ali prošlo je dosta vremena i sada na to drugačije gledam, može se čak reći i da mi je iz današnje perspektive sve to pomalo i simpatično- rekla je Lana za Grand. Da li po vama njih dve imaju neke sličnosti?

Preporučeno