Mi se danas sa našim člankom malo vraćamo u prošlost, u vremena kada se živjelo puno bolje, i kada riječ stres skoro da nije nikako ni postojao. U tadašnje vrijeme pjevačice prije svega nisu nikada posezale za plastičnim operacijama, i jako se dobro znalo ko je zgodan i ko ima velike dojke, to je tako, majka priroda i nema dalje. 

Danas, opet sa druge strane pjevačice skoro scva svoja sredstva ulažu u svoje tijelo. Dovoljno je kada pogledamo spotove od nekih pjevačica ili Instagram naloge i sve će vam biti jasno. Pogledajte samo Sandru Afriku? Ona se vodi kao pjevačica, a čisto sumnjamo da vam padne na pamet neka kvalitetna pjesma kada je ona u pitanju. Svi odmah pomisle na njeno kvalitetno i zgodno tijelo. 

Mi se danas prisjećamo kraljice 90 godina, i ona je bila predodređena za uspjeh, ali joj se jednostavno nije dalo. Njeno ime je Sanja Đorđević koja je imala fenomenalan debi album, nakon kojeg se jednostavno izgubila sa scene. Na početku karijere, kada malo bolje pogledate slike vidjećete da je bila kratko ošišana i da se oblačila skoro kao muškarac, da bi danas Sanja Đorđević u potpunosti postala prava mlada lijepa žena. 

Krenula je da nosi suknjice, pustila je kosu, a njeno tijelo izgleda vanserijski. To se najbolje vidi na slici gdje se nalazi sa lepom Brenom, sa prošlogodišnjeg ljetovanja. Vaša mišljenja o Sanji Đorđević?

Preporučeno