Moramo reći da je jako veliki broj uspona i padova je iza voditeljke Tamare Raonić koja se proslavila u Grandovima emisijima a sve uz pomoć Saši Popoviću koji je procenio da ona ima talenat za televiziju. Također, ono što moramo reći Tamare Raonić nakon otkaza na televiziji promenio se iz korena.  U svoje sposobnosti verovala je i ona sama zbog čega je davnih dana napustila posao stjuardese kako bi se zaposlila prvo na trećem kanalu RTS-a a zatim prešla na Pink i muzičke emisije.

Život Tamare Raonić imao je nekoliko obrta i nimalo nije dosadan a s tim u vezi lepa voditeljka nije mogla da ušuškano uživa u svojoj popularnosti već se, naviknuta na turbulencije i nove izazove, u neko doba manula javnog posla. Tamara se poptuno povula sa televizije, jedno vreme živela je na relaciji Ljubljana – Beograd posvetivši se vaspitanju ćerke Anje i sina Miloša. Danas je život Tamare Raonić izgleda potpuno drugačije, na svetla reflektora je zaboravila, zaboravila je i na medije zbog čega preko deset godina nije dala niti jedan jedini intervju.

Budući da nema čak ni društvene mreže nemoguće je doznati kako to Tamara danas živi, još manje kako izgleda, ipak činjenica je važila za jednu od najlepših voditeljki nikako ne može da se zanemari. Pišite nam vaša mišljenja u komentar ispod teksta. 

Preporučeno