Mi se u nastavku današnjeg članka danas malo fokusiramo na neke stare i dobre glumce i pevače koji su itekako dobar posao radili u svoje vreme, a danas ih baš nigde nema. Razloga je jako mnogo, neki su definitivno odustali od svoje karijere te su se posvetili drugim poslovima, dok imamo onih kojima ssu definitivno karijere totalno pale u zaborav.

Upravo o jednom takvom čoveku mi govorimo u nastavku današnjeg članka. Tako mislimo da se mnogi od vas sećaju Vilijama Levija, koji je bio nekadašnja zvezda latinoameričkih sapunica. On je osvojio žene širom svijeta izvajanom figurom, kao i besprekornom lepotom, a publika u Srbiji i na celom Balkanu ga pamti kao Huan Migela iz serije “Napušteni anđeo”.

Ova serija je imala veliki uspeh i svaku epizodu je pratilo na milione gledalaca širom sveta, pa tako i nije čudo da je Levis praktično preko noći postao najtraženiji muškarac u telenovelama, i nza njega su se producenti jako otimali. Vrhunac svoje karijere je doživeo kada je 2011. se pojvio u spotu od Dženifer Lopez, što mu i nije donelo tolikog dobrog.

Maštao je o velikom uspehu u Holivudu pa je odbijao manje uloge što ga je na kraju jako koštalo, te je na kraju dotakao i samo dno. Nije plaćao porez, te su mu zaplenili kuću i 2 luksuzna auta.

Preporučeno