Vrlo dobro se zna da su neke najpoznatije svjetske zvijezde na početku svojih karijera radile sve i svašta, prije nego su postale pravo popularne. Primjera radi, veliki Silvester Stalone koji se proslavio ulogama u filmovima Roki i Rambo je na početku karijere glumio u soft porno filmovima. Da li ste znali da je Elvis Prisli raznosio mlijeko prije nego je postao svjetska zvijezda?

Dosta poznatih svjetskih fudbalera je bilo jako siromašno na početcima svojih karijera, sa druge strane teniseri su svi bili dobro stojeći sem Novaka Đokovića, koji je jedva sastavljao kraj sa krajem kao što i sami znate. Što se tiče domaćih pjevačica Goga Sekulić je na primjer radila na radiju kao voditeljka. Da li ste znali za ovu informaciju? Mi danas na neki način govorimo o velikoj Lepoj Breni.

Na primjer njen jako gledani spot i odlična pjesma pod nazivom “Čuvala me mama”, snimljena je sada već davne 1988 godine, a u spotu za ovu pjesmu je jako puno plesača, ali jedan od njih je danas proslavljeni pjevač, koji je tako napravio sjajnu karijeru, ali je na početku iste bio kao statista, to jeste bio je kao koreograf i plesač. Da li ga možete prepoznati na ovoj slici? 

To je Đole Đogani, koji je kasnije napravio sjajn dance duet Đogani Fantastiko, a neke njegove pjesme su slušane i dan danas. Da li ste ga mogli prepoznati?

Preporučeno