Danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, koja nam zaista donosi svakodnevno novosti koje se odnose na pojedine naše javne ličnosti, a priča koju vam danas donosimo je jako zanimljiva, i privukla je dosta pažnje javnosti. Naime, radi se o tome da su svi bili šokirani saznanjem da dvoje bivših ljubavnika su ostvarili saradnju, ali ipak ono što je mnogo više šokiralo jeste činjenica da tom pomirenju je kumovala ni manje ni više nego Jovana Joksimović.

Naime, prošlo je devet godina od kako su Leontina i Željko prekinuli saradnju i odnos, kako privatni isto tako i poslovni, ali u međuvremenu Leontina i Jovana su nastavile da se druže, pa je tako do sada Leontina više puta bila gošća kod Jovane u emisiji, a ono što je zanimljivo jeste to da je mnoge začudilo to što su njih dvije ostale u kontaktu, s obzirom na to da je jedna bivša a jedna je sadašnja. Da li se oni voljeli ili ne, to nije bitno, bitno je to da su oni zajedničkim snagama napravili neke od najvećih hitova na našim prostorima.

Da bi bilo šteta da se to ne nastavi, shvatila je i sama Jivana koja je predložila da Željko učestvuje na novom albumu sarađuje sa Leontinom. Tako je i sama Leontina rekla sljedeće: “Pesmu sam napravila za svoju dušu. Tek posle razgovora sa Jovanom shvatila sam da treba da je pustim od sebe. Željko i ja nismo sarađivali devet godina i da nije bilo Jovane, kod koje redovno gostujem i koja je kumovala svemu ovome, ko zna da li bi uopšte došlo do ove kombinacije”, rekla je ona.

Preporučeno