U današnje vreme svet šou biznisa je takav da jednostavno sve se svodi na vizuelno, a ako danas nemate napucan Instagram, a bavite se javnim poslom, kao i da ne postojite. Zato se jako velika količina novca vrti u pou biznisu, za neke sporedne ali jako bitne stvari poput mejk apa, stvari koje oblačite na sebe, ali dosta veliki deo ide i plastičnim hrurzima, koji imaju definitivno pune ruke posla. 

Dovoljn je na primer samo pogledati Instagram profile od Jelene Karleuše i primera radi Dare Bubamare, i videti kako izgledaju na tim slikama. Onda ako imate sreću da ih negde vidite uživo ili na nekim slikama koje nisu obrađene u foto šopu, onda se jasno vidi koliko se zapravo ulaže u vizuelni deo karijere. Pre je bilo sve drugačije, kada se gledao suvi kvalitet pevača ili glumca, a ko ssi još lep sa strane, onda ti je karijera spremna na uspeh. 

Međutim, mi se danas nećemo fokusirati ne  žene, nego idemo malo “oplesti” i po muškarciima, koji su također jako puno uložili u svoje karijere. jedan od njih je i pevač Nemanja Stefanović o kojem pišemo danas, a koji se dosta promenio u poslednjih 10 dana. Zna se vrlo dobro da je Nemanja bio ošišan na kratko, a sada je ipak sebi dao malo oduška, te je pustio kosu, i može se reći da liči na nekog holivudskog lepotana. 

“Kijanu Rivs propo”, napisao je on u opisu svoje slie, a fanovi su sa simpatijama primili ovu njegovu fotku. Vaša mišljenja o Nemanji?

Preporučeno