Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se posvađali jer je Caru zasmetalo što ga Dalila više ne sluša slijepo, te kada se Dalila u jednome trenutku našla u blizini svoga bivšeg muža Dejana, Car je potpuno izgubio kontrolu: Napravila si 3, 4 stvari u roku od pola sata, otišla si u pušionicu, gdje je neko. Pošto vidim da si dobro, sad ćeš nastaviti sama, nemoj da sam vidio suze! Ja sam tačno znao koliko ti mene možeš slušati!” – vikao je Car, te je nastavio:

”Ja te uvrijediti neću, ali ću ti okrenuti glavu da mrtva ležiš. To je tako u mom svijetu, a ti se zapitaj šta pričaš i šta izazivaš u meni. Ja te znam kako dišeš, ti si za mene lektira iz Osnovne škole – govorio je Car, na šta mu je Dalila rekla:

” Ti si ovu lektiru uzeo, pocijepao i poželio ponovo da je sastavljaš’‘ -a Car je na to nastavio: ”Znam ja kako ide sa bitangama. Nakon par dana sam dao pristup ‘na izvolite’, još poturim svoja leđa… Zamjerim ti u garderoberu šta ne treba da radiš, a ti izađeš i opet. Videjeti ćeš šta ću ti napraviti. ”Ti meni ne možeš ništa više loše da uradiš, sve si već uradio” – rekla je Dalila. – ‘‘Sa tobom ne treba slovo progovoriti. Ti si jedna džukela. Mamu ti je*em Filipe u pi*ku” – ponavljao je Car.

U jednome trenutku Car je izgubio potpunu kontrolu nad sobom: ” Mene je to mučilo, da li si iskren u namjeri da mi pomogneš” – izjavila je Dalila.- ”Nemoj da se dereš slino slinava! Ja sam ti lijepo rekao šta mi smeta a ti ideš preko mene. Ne mogu ja sa govnima” – nastavio je Car.

Ostatak skandala pročitajte OVDJE