Danas imamo jednu veoma zanimljivu temu, a riječ je o preljubi, koja inače vrlo često bude tema u medijima, ali posebno je to slučaj poslednjih nekoliko dana, od kako je javnost saznala da je rijaliti zvijezda Maja Marinković preotela muža svojoj najboljoj prijateljici Aleksandri Subotić, koja je javnosti također poznata zahvaljujući rijalitijima u kojima je ona učestvovala.

Iako mnogi tvrde kako se ovakve stvari najviše dešavaju u rijaliti svijetu, to ipak nije istina, jer upravo ovakve ali i slične stvari dešavale su se i na našoj estradi. Vjerujemo da je mnogo vas zaboravilo na ovu priču gdje su glavni akteri pjevačice Milica Todorović, Jovana Pajić i Nenad Jovanović. Tada se u medijima posalo kako su se i oni našli u ovakvoj situaciji, kada je u cijeloj toj priči Milica ispala preljubnica, a tada ona je imala samo 14.godina, a pričalo se to kako je ona navodno smuvala Nenada iza Jovaninih leđa.

Za ovu priču vjerujemo da svi znate, a riječ je o Slađi Delibašić, Vesni Đogani, i Đoletu Đoganiju. Vesnu je u svoju kuću navodno dovela upravo Slađa da bi joj kasnije Vesna preotela muža, a o ovome jednom prilikom pričala je Anabela Atijas koja je rekla: “Slađa je pokupila Vesnu ispod mosta, a onda se Đole njom oženio”. Inače je Vesna bila plesačica u njihovoj popularnoj denserskoj grupi, a onda je na kraju Slađi preotela muža. Ostatak teksta pročitajte ovde.