Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da se fokusiramo na jednog legendarnog pjevača, Tomu Zdravkovića, koji više nije sa nama. Nedavno je snimljen i film koji je posvećen pjevaču, u kojem su se pojavile brojne ličnosti, i koji je prikazivao kako je pjevač živio boemski život. Sada je jedna naša poznata pjevačica pričala o pjevaču.

Riječ je o Veri Matović koja je ispričala neke detalje koji se odnose na pjevača, a koji javnosti do sada nisu bili poznati. Vera je gostovala u jednoj emisiji, a rekla je sljedeće: “Gocina je bila želja da to iznesem javno. Kada je trebalo knjiga da se piše o Tomi, pozvao me je jedan novinar i rekao mi je ovako: Vera, supruga Tomina, Goca je poželela da ispriča priču o njemu i rekla je da posetim Veru Matović. Ja sam tom novinaru sve ispričala, ali evo i sad ću ponovo”, rekla je ona, pa je nastavila i rekla sljedeće:

“Toma i ja smo 1991. godine bili na televiziji Studija B. Pozvao nas je Draško Aćimović u jednu emisiju i pre toga smo ja i Toma radili manje-više. To je bilo u maju mesecu te 91. godine. Družili smo se i pevali, a Toma me je samo posmatrao. Nakon toga je krenuo svako na svoju stranu, mada ono što ja nisam znala je da je Toma nakon par dana završio u bolnici. Mesec dana pre njegove smrti, negde krajem avgusta, kad sam ponovo bila u Beogradu, moj suprug Raca mi je rekao da je Toma teško bolestan i da je na VMA. Istog trenutka sam pojurila u bolnicu, a usput sam kupila dve kese pune sitnica za pacijente i medicinske sestre”, rekla je pjevačica. Ostatak teksta pročitajte ovde.