U zadnjih par dana što se tiče same estrade, imao par venčanja o kojima se pričalo non stop, a svakako da je najviše pažnje izazvalo ono, kada se pre 2 dana udala žerka popularnog pevača Milana Topalkovića Topalka. Njegova ćerka Hečlena je popularnija od njega, bar što se tiče društvenih mreža, jer je tamo skupila skoro milion folovera. 

Ona je bila poznata kako devojka koja jako puno menja muškarce, ne smiruje se puno na jednom mestu, a sve je iznenadila vest, koja je odjeknula kao grom iz vedra neba, kada je rekla da je u  petak stala na ludi kamen. Međutim, sve je začudilo, zašto ne pokazuje slike sa svojim mužem, a tek je danas postavila fotku sa medenog meseca, a ispod je pisalo da čovek ima 34 godine, to jeste da je od nje stariji 10 godina. 

Mi danas govorimo o jednoj Zvezdi Granda, na koju se pomalo zaboravilo, a koja se također udala ovih dana. Verujemo da svi znate tokom ovog takmičenja jako nestašnu Ivanu Bogićević koja je pevala hit “Bidermajer”, kao i stihove “Neću, neću da mi budeš frajer, prvi frajer pa odmah bidermajer”, a onda je odjednom preko noći samo okrenula ploču.

Ova finalistkinja ovogodišnje sezone najgledanijeg takmičenje prvi put u životu obukla je venčanicu, a svojim je fanovima pohvalila se video snimku, na kojem je pozirala i pitala svoje fanoce šta misle o tome da stavrno stane na ludi kamen? Upitala je ona svoje pratitelje koji su izneđeno pisali da se nadaju da to nije istina, jer ona ima samo 20 godina.

Preporučeno