U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa domaće glumačke scene, koja je u poslednje vrijeme veoma aktuelna, i veoma zanimljiva, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, u nastavku ćemo da pišemo o veoma poznatom glumcu Milošu Timotijeviću, koji se inače proslavio sa ulogom tjelohranitelju, u seriji “Srećni ljudi”. U toku svoje karijere, do dana današnjeg on je odigrao preko 70 uloga, kako u domaćim, tako isto i u stranim filmovima i serijama.

Miloš je inače rođen u Beogradu, 9.marta 1975.godine, a uloge u „Senke na Balkanom“ i „Besa“, „Vlažnost“ i „Južni vetar“ pokazale su punu raskoš njegovog glumačkog talenta, i u toku svoje karijere on je osvojio veliki broj nagrada. U seriji koju smo spomenuli na samom početku on je glumio inspektora, i to je on sjajno odradio. U filmovima u kojima je glumio su najpoznatiji Maša, Drvo kamen i oblak, Početak leka i Bela lađa. Ipak, veću prepoznatljivost mu je donijela uloga poručnika Vasiljevića u seriji i filmovima „Vojna akademija“ koji su snimani i prikazivani u periodu od 2012. do 2020. godine.

Trenutno se na RTS-u prikazuje serija “Bela lađa”, koja je sa svojim emitovanjem počela 2018.godine, a ima jedna veoma zanimljiva priča, a radi se o tome da kada je on htio da upiše fakultet da je malo falilo da odabere političke nauke, ali ipak se na kraju on odlučio na glumu, i kako se i ispostavilo u svom izboru nije nimalo pogriješio. Vjerujemo da je malo vas koji znaju da je on inače sin poznatog beogradskog fotografa Dragana Timotijevića Belmonda, a njegova majka je cijeli život bila domaćica, on ima i brata i sestru, koji rade obične poslove.