Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite danas vam donosimo jednu zaista strašnu i nevjerovatnu priču koja nam dolazi iz Ukrajine, i koja se odnosi na jednu ženu po imenu Nina Rudčenko, koja ima 59 godina, i koja je preživjela veliki užas i pakao kada su nju napala dvojica njenih komšija koji su bili mrtvi pijani.

Inače ovaj stravični događaj desio se 2020. godine, i slobodno možemo da ga svrstamo u rubriku crne hronike, jer od ove priče podilazi jeza. Naime, dvojica muškaraca starosti 27 i 30 godina upali su u njenu kuću, istukli je sa bejzbol palicom i sve su je mučili dok ona nije pala u nesvijest. Nakon toga, oni su je odvukli do groblja polili je sa vodom da bi se ona probudila, a onda su jadnu ženu natjerali da sebi iskopa raku, te je nakon toga natjerali da legne unutra.

Kada je to uradila, oni su počeli da je zatrpavaju sa zemljom, a ona se nekako snašla, te je sa svojim šakama napravila mali džep za vazduh. Za tamošnje medije ona je izjavila: “Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su završili upitali su se da li sam mrtva i otišli”, rekla je ona. Kako je sama rekla uspjela je nekako da se spasi jer je grob bio plitak, iz kojeg se ona nekako izvukla, došla do svoje kuće, a onda je pala u nesvijest. Ostatak teksta pročitajte ovde.