Početkom nove radne nedelje, mi se ponovo ffokusiramo na najvažniju vest koja se desila u vikendu iza nas, a to je svakako ssmrt popularnog srpskog doktora Miodraga Colića. On je preminuo u 64. godini života i mnoge javne ličnosti uputile su poslednji pozdrav doktoru sa kojim su sarađivale. Tako se ovim povodom oglasio njegov brat, specijalista opšte hirurgije Milan Colić. On je naravno jako potressen, a slaže se sa svime onim što piše u medijima, tako da veruje, da je njegov brat sada napokon na nekom puno boljem mestu.

Milan je tako nedavno rekao sledeće: “Šta ja da vam kažem, nema se tu bapš puno šta za reći, sstvarno je sve tako. Ja kao njegov brat, prosto nema smisla da vam pričam o njemu, nisam možda objektivan, mislim da njegova dela puno više govore za njega.

Čak i da nije tako, ja kao brat bih mogao da budem subjektivan. Mislim da je puno bolje da nekog drugog pitate.” Međutim, njegova smrt nije nikako iznenadila njegove bližnje, jednostavno su znali da je kraj jako blizu.

Colić je rekao za medije “Ko je znao taj je i očekivao. On je imao neurološko oboljenje koje je trajalo prilično dugo, mislim da je samo ovo tačkka na I, što se tiče njegove dugogodišnje patnje sa ovom bolešćui”, pa je dodao i otkrio kako se njegova supruga i deca njegovog brata nose sa ovom situacijom. Miodrag Colić je bio svetski priznat specijalist plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije. Bio je i vrhunski stručnjak sa preko 30 godina iskustva. Jako puno godina je na najbolji mogući način predstavljao srpsku plastičnu hirurgiju u celom svetu.

 

Preporučeno