Vjerujemo da svi volite znati neke pikanterije iz života poznatih i slavnih osoba. Uvijek se zna većina stvari, ali uvijek ima nekih skrivenih tema i priča koje se uvijek sakriju od medija pa onda zvuče itekako nestvarno i jako zanimljivo. Danas govorimo o prvom reketu svijeta, koji je uvijek zanimljiv svjetskim, ali i domaćim medijima. 

On je počeo karijeru u najgore moguće doba i to 1999 godine, kada je Srbiju potresala velika kriza i kada je bilo teško uopšte normalno živjeti, a kamoli trenirati skup sport poput tenisa. Međutim, njegov otac Srđan je duboko vjerovao u svog asina, potrošio je svu ušteđevinu, zadužio se kod zelenaša, samo da bi njega poslao kod jačih trenera, i to se na kraju ispostavilo kao dobitna kombinacija. 

Novak Đoković je danas multimilioner, oženjen je za Jeleenu Đoković sa kojom ima dvoje djece ali malo ko zna kakav je bio ljubavni život Novaka Đokovića, prije nego je jelan Đoković ušla u njegov život. Lidija Poppović je njegova prva velika ljubav, sa kojom je bio u ozbiljnoj vezi prije nego što je upoznao Jelenu. Ona je dans poznati svjetski di džej a njeni nastupi koštaju od 10 do 30.000 eura. Izgleda stvarno dobro, ali njihova veza nije uspjela jer nije imala razumjevanja za Novakova stalna putovanja. 

Oni su u to doba pokuušali da održe vezu na relciji Novi Sad-Beograd, međutim, to je bilo jako teško izvodivo, tako da je njihova romanska ipak pukla, i Novak je već 2014 godine upoznao tada Jelenu Ristić, koju je jako brzo i oženio. Vaša mišljenja?

Preporučeno