U ovom današnjem članku ćemo malo da se pozabavimo jednom jako zanimljivom temom, a riječ je o horoskopu, koji je većini ljudi uvijek zanimljiv, pa tako oni svakog dana čitaju šta im je to po horoskopu predviđeno za taj dan, narednu sedmicu, mjesec pa i godinu, a ljude je najviše interesovalo šta to horoskop donosi na polju novca, ljubavi ali i zdravlja.

Međutim, malo je onih koji shvate da je skoro sve što se horoskopa tiče samo prepisivanje od drugih, kao i nagađanje, u kojem nema ni zrno astrologije, ali to je mnogima teško objasniti, posebno ženama koje ga prosto obožavaju. Naša današnja tema bit će predviđanja Sergeja Luvrova koji je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa koji je objavio horoskop za ovaj mjesec, a prema njegovim riječima, tri horoskopska znaka u narednom periodu imat će dosta sreće sa novcem. Tako je na prvom mjestu strijelac, koji će imati jako dobru poslovnu ponudu, koju nikako ne bi smio da propusti, a već krajem ovog mjeseca od svega toga mogao bi čak i duplo da zaradi.

Zatim su blizanci sljedeći, koji bi ovog mjeseca mogli imati mnogo sreće kada je riječ o nekretninama, jer mogli bi iznenada da naslijede nešto. I na kraju imamo horoskopski znak ovan koji će u narednom periodu itekako imati sreće sa nagradnim igrama, a rema riječima Luvrova, od 19 juna bi trebao odigrati koji bigno ili loto, jer slijedi jako veliki gubitak.