Vjerujemo da se svi sjećate 2013 godine, i dana kada je poznati vozač Formule 1 mIhael Šumaher doživio stravičnu povredu na skijanju. Pao je udario glavom od kamen, i od tog dana je u induciranoj komi, i može se reći da živi kao biljka. Njegova supruga i porodica, jednostavno ne dopušta da se on isključi sa aparata, i nadaju se nekom čudu. 

Međutim, svi oni koji su ulazili kod njega u sobu kažu da ne izgleda nikako dobro i da su šanse za oporava minorne. Njegov prvi doktor koji ga liječi posljednjih 8 godina je rekao da je maksimum njegovog opravka to, da će jednog dna moći samo sjediti u krevetu ali da neće moći ni pričati, niti se pomjerati sa jednog mjesta. 

Ono što je također interesantno jeste to da novinari ni foto reporteri nikada nisu imali mogućnost da vide vozačkog asa u živo. To jednostavno nikada nije dozvoljavala njegova supruga. Međutim, kako su se prošle godine preselili u veliku vilu u Španiji, oni su početkom ove godine primjetili mali pomak kod Šumaherovog zdravlja, te će dopustiti jednoj TV ekipi da uđe i snimi velikog Mihaela Šumahera. 

Mihael Veh i Hans Bruno Kamerots su odlučili da snime jedan mini dokumentarac o najveće vozaču formule 1 svih vremena. U ovom filmu će se pojaviti njegova supruga Korina, kao i Šumaherovi roditelji. 

Preporučeno