Ne prestaje da se spušta prašina i medijska halabuka oko slučaja Mike Aleksića koji trese cijelu Srbiju, i javnost je naprosto frapirana sa detaljima cijele ove skandalozne priče. Cijela srpska javnost ali i obični ljudi željno iščekuje šta će se desiti sa cijenjenim profesorom, koji za sada ima jako tešku optužnicu a koja glasi da je najmanje 15 djevojaka učestvovalo u njegovim seksualnim maštarijama, dok su one bile maloljetne. 

Mediji naprosto se utrkuju ko će da izbaci novu pojedinost vezano za ovaj slučaj, nude nove dokaze, nove slike i pojedinosti, a iz dana u dan sve je više onih koji daju punu podršku Mileni Radulović, i koji nisu iz svijeta glume uopšte, ali i ostalim djevojkama koje su bile pod direktivom ovog seksualnog predatora. Ne prođe niti jedan dan a da na nekom od medija nemamo nekoga iz struke ko se oglašava po ovom pitanju i nudi neke nove detalje koji naprosto zgroze cijelu javnost sa novim detaljima. 

“Silovao me je skoro svakog utorka, nije bilo sedmice a da to ne radi. Bila sam u velikom šoku i velikom strahu od svega toga, povraćala sam kada dođem kući, nije mi boilo dobro od svega, a od starah ništa nisam smjela da pomenem svojim roditeljima”, srpskim medijima ovim riječima se obratila 20 godišnja glumica, koja je pohađala školu Mike Aleksića. 

Ona je za blic izjavila, da je u njenom slučaju čekao da ona napuni 18 godina. Vodio me je u svoju kancelariju, pričao o mom samopouzdanju i na pametan način je imao seks sa mno. Nakon toga tuširala sam se po 10 puta, nisam mogla stjerati sa sebe miris od čovjeka koji ima 68 godina, rekla je ova mlada glumica. 

Preporučeno