Moramo da kažemo kako je jedan od najveći snova svake žene, jeste da se ostvare u ulozi majke. Neke se za majčinstvo odlučuju jako rano, dok se druge u toj ulozi ostvaruju u nešto zrelijim godinama. Ali, poznato je da žene nakon određenog broja godina, sve teže podnose trunodću, kao i da su šanse za začeće sve manje.

Ali, ipak Atifa Ljaljić iz Novog Pazara iznenadila je javnost kada se u ulozi majke ostvarila sa 60 godina. Devojčica sada ima pet godina, a Atifa je bez problema odgaja jer kako kaže zdravlje je dobro služi. Lekari su Atifi pomogli u svemu kako bi njeno održavanja trudnoće bilo stabilno a ona je šest meseci provela u bolnici u Beogradu. Moramo reći kako su reakcije ljudi bile drugačije, ali se ona nije mnogo osvrtala na njih, budući da je njena želja da postane majka bila jača od svega a sa suprugom se razišla ubrzo nakon što se njihova ćerka rodila te je Atifa postala samohrana majka.

“Stari stan mi je prokišnjavao i morala sam da se selim u drugi stan. U jednu ruku nosila sam svoju devojčicu, a u drugoj stvari, jer nije imao niko da mi pomogne. Bilo mi je teško, ali hvala Bogu to vreme je prošlo”, rekla je Novopazarka za A1tvnet i dodala da joj je život sada mnogo bolji i lakši. “Bivši suprug je priznao dete, ali posle više nije hteo da živi sa nama, dođe u vrtić da ga vidi, a sa mnom ne govori”, otkrila je. Ostatak teksta čitajte ovde. 

Preporučeno