Kako nam je konačno stiglo i ljeto, doduše malo ranije nego smo to inače navikli, ali vjerujemo da se na to niko ne buni. Tako je sa ljetom došla i sezona ljetovanja, putovanja, odmora i uživanja. Tako je već sada mnogo onih koji su već odabrali na koje će to destinacije da idu, ali isto tako ima mnogo i onih koji se dvoume, i koji još uvijek nisu odlučili. Nekako nam je to i poznato, ali prema mišljenju mnogih državljana, Crna Gora i Grča omiljene su destinacije za ljetovanje.

Međutim, ono što moramo da kažemo jeste to da je svima njima jedna stvar zajednička, a to su drastično drugačije cijene u odnosu na ranije, pa se svi prije nego se odluče za neku destinaciju, putem interneta i društvenih medija raspituju o cijenama smještaja, hrane, ležaljki, baldahina i svega onog što nam je neophodno na odmoru kraj mora. Upravo se na društvenoj mreži Tviter pojavila fotografija na kojoj su prikazane cijene ležaljki u Tivtu.

Tako na pomenutoj fotografiji piše sljedeće: “Plažni red (cenovnik ležaljki): obične ležaljke 25 evra set, drvene ležaljke 35 evra set, garniture 30 evra set, kružne sofe 40 evra, baldahine 80 evra, jedna ležaljka bez suncobrana 10 evra”, a naravno da su ispod ove fotografije odmah počeli da se nižu razni komentari, a većina njih jeste da su cijene paprene, i da na nekim destinacijama i ljetovalištima ove usluge se ne naplaćuju dodatno, a jedan od komentara glasio je: “Sve nabrojano je gratis na mnogim destinacijama, ali ima mesta i u Grčkoj i u Turskoj na kojima se plaća. Ipak ovo je bezobrazna cena”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno