Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški već u prvoj sezoni postala je zapažena, jer je tada ona imala samo 17 godina, i tada ona se pojavila sa pričom da se dopisivala sa pjevačem Šakom Polumentom, a ono što je zanimljivo jeste to da je njen život pun raznih zanimljivosti. Njena ljubav da Mensurom Ajdarpašićem bila je jedna od najvećih rijaliti ljubavi, ali nakon te sezone oni nisu dugo izdržali napolju, te je svako renuo svojim putem. U jednom intervjuu koji je dala upravo se osvrnula na taj njihov odnos pa je rekla:

“Bilo je mnogo lepih trenutaka, mnogo ružnih. Ali ne bih sebi ovo ponovo dopustila. Znam koliko je on propatio, znam koliko sam ja. Koliko sam propala u fizičkom smislu, koliko je on postao psihički labilniji. Mi smo bili zavisni, pa smo se od zavisnosti lečili. On se lečio od ovog odnosa, ali i ja. Išla sam kod psihijatra, tražila sam pomoć jer je bio previše posesivan odnos, turbulentan. Njegova podržka mene ne voli, oni su mnogo uticali na naš odnos. Da nije bilo njih naša veza bi trajala”, rekla je ona.

Inače Mensur je u prošloj petoj sezoni bio u vezi sa Milicom Veselinović, a njihova veza mnogo se komentarisala, pa je bilo mnogo onih koju su govorili da je Mensurova emocija bila jača i iskrenija, a Mina je dala i svoje mišljenje kada je to u pitanju, pa je rekla: “Mislim da je on u tu vezu ušao iz inata. On konstantno govori o meni. Kako sam ga ja više volela, kako sam ja ovo, kako sam ja ono. Mislim da veza Milice i Mensura nije prava. On kao čovek je dobar, ne mogu da grešim dušu. Ali sa njim treba znati. Ja sam prema njemu postala apsolutno ravnodušna”. Ostatak teksta pročitajte ovde.