Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite danas vam donosimo jednu nevjerovatnu priču, kojih je zaista mali broj u svijetu, i ne mogu baš svi reći da im se ovako nešto slično desilo. Dakle riječ je o jednom ljubavnom paru koji je šest godina bio zajedno, i oni su u toj vezi uradili sve što jedan par radi. Tako su oni planirali budućnost, upoznali su porodice i bili su ubjeđeni da su oni našli svoju drugu polovicu, ali nažalost, sve se odjednom promijenilo, njihova sreća i budućnost su uništeni nakon jednog itekako šokantnog otkrića.

Naime, na kraju se ispostavilo da su oni brat i sestra, a to ni jedno od njih dvoje nije moglo da sluti, jer su oni usvojeni dok su bili jako mali, ali odlučili su da urade DNK test kako bi što više saznali o sebi, a nisu ni slutili šta će na kraju da se desi. Ova djevojka odlučila je svoju priču da podijeli sa svima, a na samom početku ona je rekla:

“Upravo sam saznala da sam u vezi sa svojim biološkim bratom šest godina. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom većinu vremena dok ovo pišem. Osećam se čudno zbog toga. Usvojena sam kao beba, ali nisam znala da sam usvojena do srednje škole. Nisam se osećala izdano niti mi je bilo stalo. Volim svoje roditelje i moji roditelji vole mene. Koga briga ako nisu moji pravi roditelji. Moj dečko je takođe usvojen, a kad smo se upoznali, to je bila jedna od zajedničkih stvari koje smo imali na neki način jer smo oboje saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreće i dobre porodice. Nisu nas prebacivali od udomitelja do udomitelja”, napisala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.