U nastavku današnjeg članka govorimo malo o domaćim voditeljkama koje su svakako jako gledane i puno se priča i piše o njima u poslednjih par meseci. Sve je krenulo od Jovane Joksimović koja je napustila Prva TV i prešla na K1 kod svoga supruga, a puno više medijske prašine digla je Jovana Jeremić o kojoj se itekako puno piše u poslednja 2 meseca. 

Ona je naime napustila Happy TV i jako je dugo vremena tajila da je prešla na Pink TV koji joj je ponudio puno bolje uslove, kao i stan od 50 kvadrata na Beogradu na vodi. Ljudi su tek tada počeli da shvaćaju koliko je to zapravo plaćen posao, ali ako se nalazite na pravoj televiziji, i aako zapravo znate da radite dbro svoj deo posla. 

Mi danas govorimo o Jovaninoj kolegici sa nove televizije, to jeste TV Pink, a to je Dušica Jakovljević, koja se proslavila na ružičastoj televiziji sa vođenjem svih emisija koje imaju veze sa Zadrugom. Poznata je po tome, a kako se može videti iz priloženog, ona jako dobro radi svoj deo posla. Pre par dana je vodila i veliko finale, a odmah nakon velike žurke otišla je na Baut da primi i svoju prvu vakcinu, a fotke je podelila na svom Instagram storiju. 

Jučer je bila gost i kod Sanje Marinković, a pojavila se seksi crvenoj kombinaciji, ali u jednom trenutku grudi su zamalo ispale napolje. Pogledajte i sami kako je to igledalo..

Preporučeno